Početna stranica > Ostalo >

Pravne informacije

Pravne informacije

Get Adobe Flash player

Pravni pojmovi i uvjeti vezani uz Moulinex internetske stranice

Pristup ovoj stranici i podacima sadržanim na njoj podložni su niže navedenim uvjetima i odredbama. Nastavite li ih dalje koristiti, smatrat će se da ste pristali na predmetne pravne uvjete.

1   Sadržaj ove stranice namijenjen je isključivo osobnoj nekomercijalnoj uporabi te se isključivo pod tim uvjetima može preuzeti. U skladu s autorizacijom, slažete se s tim da će svaka kopija ove stranice, ili svaki preuzeti materijal s ove stranice zadržati zaštićeno autorsko pravo (copyright), zaštitni znak (trademark) i ostale zakonom zaštićene objave koje se nalaze na ovim web stranicama.

2   Svaka osoba koja rabi ove materijale bez autorizacije može biti podvrgnuta kaznenom postupku, koji uključuje povredu zaštićenog autorskog prava, zaštitnog znaka, prava privatnosti i objavljivanja, a koji nije nužno ograničen samo na navedene stavke.

3   Sadržaj ovih web stranica je isključivo informativnog karaktera te ne podrazumijeva nikakvo jamstvo, izričito ili prešutno, u pogledu utrživosti, odnosno podobnosti za određenu svrhu, niti u pogledu odgovornosti za potpunost ili korisnost bilo koje od izloženih informacija.

4   Moulinex ne jamči  za točnost, istinitost ili potpunost informacija izloženih na ovim web stranicama. Moulinex ne preuzima nikakvu odgovornost za moguće greške ili propuste u sadržaju kao ni za ažuriranje i ispravak informacija na ovim web stranicama.

5   Moulinex zadržava pravo izmjene informacija, materijala, opreme, sprecifikacija, modela i dostupnosti, u bilo koje vrijeme, bez prethodne najave.

6   Moulinex neće odgovarati za bilo kakvu izravnu ili neizravnu, slučajnu, nematerijalnu ili materijalnu štetu, gubitke ili troškove nastale kao rezultat upotrebe ili nemogućnosti upotrebe koje od informacija dostupnih na ovim internet stranicama ili bilo kojim povezanim stranicama.

7   Ove web stranice mogu biti povezane s drugim web stranicama, koje nisu održavane od strane Moulinexa. Tefal nije odgovoran za sadržaj navedenih povezanih stranica, te povezivanje ne podrazumijeva da su one odobrene od strane Moulinexa. Tefal nema nadzor nad sadržajem koji se nalazi na vezanim stranicama I neće se smatrati odgovornim za bilo kakve posljedice nastale uporabom informacija sa vezanih stranica.Svaka informacija primljena od strane posjetitelja stranice, uključujući povratne informacije poput pitanja, komentara, prijedloga i sl.,a koja se tiče sadržaja bilo kojeg dokumenta, biti će tretirana kao javna, nezaštićena informacija u vlasništvu Moulinexa. Tefal nema nikakve obveze prema tako dobivenim infomacijama i ima mogućnost  rabiti ih, kopirati, objaviti i distribuirati slobodno i bez ograničenja.

Nadalje, Tefal je slobodan rabiti sve ideje, koncepte, know-how ili tehnike sadržane u navedenim informacijama u bilo koju svrhu, uključivo ali ne i nužno, za razvoj, proces proizvodnje i marketinške proizvode koji mogu uključivati te informacije.

Ovim putem vas obaviještavamo da tajnost podataka poslanih putem Interneta nije zajamčena. Informacije koje ustupate namijenjene su isključivo SEB Grupi i njenim podružnicama. Imate pravo pristupu i ispravcima ovih informacija putem Groupe Seb Francuska. (lois « Informatique et Libertés » n° 78-17 du  6 janvier 1978 et n° 2004-801 du 6 août 2004)

Naziv (tvrtka) i adresa sjedišta društva:SEB DEVELOPPEMENT S.A.S.

Opis djelatnosti društva: Dizajn,razvoj svih vrsta industrijskih, komercijalnih projekata te projekata s nekretninama

Temeljni kapital: 3.000,000.00 EURO – uplaćen u cjelosti

Naziv trgovačkog suda gdje je registriran subjekt: LYON Trade and Companies pod brojem 016 950 842

Sjedište i tvrtka kod koje se vode novčani računi društva: BNP Paribas, Centre d'Affaires, Lyon Metropole Entreprises - 69328 LYON Cedex 03

Predsjednik NO : Mr. Harry Touret

Ukupno 3.000.000 izdanih dionica